Η Εταιρία μας

Βλέπουμε τον κόσμο με άλλο “μάτι” !

Είμαστε μια δυναμική εταιρία με ένα σκοπό

Να αναδείξουμε την επιχείρηση σας

Η εταιρεία μας έχει 7 μέλη με μέσο όρο ηλικίας τα 32 χρόνια.

Είμαστε μια ομάδα με φρέσκιες ιδέες, αγάπη για την τεχνολογία, όρεξη για δουλειά, με πολλές δεξιότητες και εμπειρίες.
Τα μέλη μας έχουν σπουδές μηχανολόγων μηχανικών, ηλεκτρολόγων μηχανικών, πολιτικού μηχανικού και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Είμαστε μια ομάδα αποφασισμένη να μείνει στην Ελλάδα και να εργασθεί πάνω στην διάδοση καινοτόμων τεχνολογιών. Θεωρούμε πως μόνο με νέες, τεχνολογικά ανεπτυγμένες δράσεις μπορεί η χώρα μας να αναδειχθεί στο εξωτερικό.

Η προσπάθεια που κάνουμε, οι γνώσεις και ο εξοπλισμός μας θα βοηθήσουν τους πελάτες μας να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα, την εξωστρέφεια και τις πωλήσεις τους.

Το έργο που θέλουμε να υλοποιήσουμε έχει κύρος διότι είναι μια αυτούσια παρουσίαση της οπτικής πραγματικότητας, χωρίς επεμβάσεις βελτίωσης, με ότι αυτό συνεπάγεται για την αξιοπιστία των πελατών μας.

Τι Προσφέρουμε

3D tour

Διαδραστικές ξεναγήσεις
στο εσωτερικό κτιρίων

Virtual tours

Εικονική πραγματικότητα
με χρήση VR box

360 photography

Φωτογράφιση και
βίντεο 360

Άλλες ψηφιακές υπηρεσίες

HD Video 4k, Φωτογραφική αποτύπωση χώρων, Drone Video, Καταχώρηση επιχειρήσεων στο Google στο Google Street View και Maps , Δημιουργία λογαριασμού Google, Facebook, Youtube, Twiter, Δημιουργία ιστοσελίδων, καμπάνιες διαφήμισης, παροχή συμβουλών σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις για την ενσωμάτωση τους στην σημερινή ψηφιακή τεχνολογία.