Προβληθείτε Παντού

Η παρουσίαση σας είναι συμβατή με όλες τις συσκευές

Όλοι μπορούν να δουν τον χώρο σας, σε κινητά τηλέφωνα, σε ταμπλέτες, σε φορητούς
και σταθερούς υπολογιστές, ακόμα και σε συσκευές εικονικής πραγματικότητας
όπου η εικόνα γίνεται τρισδιάστατη.

Δώστε Ζωή στις
αγγελίες σας

Δεχθείτε τους επισκέπτες στον χώρο σας όλες τις ώρες της ημέρας.Αφήστε τους να ζήσουν τον χώρο σας από την άνεση του σπιτιού τους.Προσφέρετε τους την δυνατότητα να μείνουν όσο θέλουν και να ανακαλύψουν όλες τις λεπτομέρειες που τους ενδιαφέρουν.Κερδίστε πελάτες και  ξεχάστε τα προβλήματα που δημιουργούν οι παρανοήσεις.Μόνο  η αληθινή εικόνα  είναι διαθέσιμη, χωρίς ψηφιακή επεξεργασία, χωρίς ειδικό φωτισμό, χωρίς  βελτιώσεις στο Photoshop και χωρίς  καλλιτεχνικές επεμβάσεις.

Απλό. Αποτελεσματικό. Προσιτό.

Μία επίσκεψη φθάνει για να ψηφιοποιηθεί ένα ακίνητο. Ο χειριστής τοποθετεί την camera/scanner σε πολλά σημεία του ακινήτου. Η κάμερα περιστρέφεται 360 μοίρες, ελεγχόμενη από το ipad, και μαζεύει εκόνες και δεδομένα μετρήσεων. Τα δεδομένα αποστέλλονται στον server της Matterport για επεξεργασία. Σε λιγότερο από 24 ώρες έχετε ένα τρισδιάστατο μοντέλο του χώρου που με απόλυτη ακρίβεια και ρεαλισμό αναπαράγεται σε κάθε συσκευή μεταφέροντας μόνο την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

Ενδεικτικά Έργα μας

Αν μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις
το 3D Τour αξίζει όσο χίλιες εικόνες!

Το μόνο που χρειάζεται για μια ανεπανάληπτη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας είναι ένα κινητό τηλέφωνο και μια συσκευή Virtual Reality κόστους μόνο λίγων ευρώ.